• Nema proizvoda u korpi.
Image Alt

Proizvodi

Kinderkraft prenosivi krevetac JOY sa dodacima – Plavi

139.00

Kinderkraft prenosivi krevetac sa dodacima JOY je savršeno rešenje za dijete i roditelje – kako tokom putovanja tako i u svakodnevnoj upotrebi. Savršen je za odmor, spavanje i igranje!

Dodatna oprema: podloga za presvlačenje, dodatni džepovi sa strane za odlaganje stvari za bebu, igračke koje se mogu montirati na krevetac.

Količina

Opis

Kinderkraft prenosivi krevetac sa dodacima JOY je savršeno rešenje za dijete i roditelje – kako tokom putovanja tako i u svakodnevnoj upotrebi. Savršen je za odmor, spavanje i igranje!

 

Karakteristike:

-Nosivost kreveca: 15 kg

-Težina kreveca: 10,50 kg

– Dimenzije: 126x65x76 cm

– Dimenzije dušeka: 120×60 cm

– Dimenzije i težina kutije: 77 x 21 x 21 (cm) / 11,15 kg

– Male dimenzije nakon sklapanja: 76x20x20 cm

– Dodatna oprema: podloga za presvlačenje, dodatni džepovi sa strane za odlaganje stvari za bebu, igračke koje se mogu montirati na krevetac

– Brzi sistem za sklapanje i odvijanje sa dvostrukom zaštitom od slučajnog sklapanja

– Lako za nošenje: dva točkića koja se mogu zaključati i torba sa otvorom za točkove

– 3 strane napravljene od mreže koja obezbjeđuje kontakt sa okolinom što omogućava posmatranje djeteta

– Bočni ulaz sa zatvaračem

– Dimenzije dušeka: 120×60

– Kvalitetna i stabilna čelična konstrukcija

 

         

Jednostavno brzo sklapanje/odvijanje sa dvostrukom zaštitom od slučajnog preklapanja. Nakon preklapanja, prenosivi krevetac je veoma malih dimenzija (76x20x20x cm), a zahvaljujući posebnoj namjenskoj torbi sa otvorom za točkove vrlo je lako za transport.

Za udobnost djeteta i roditelja, bočni ulaz sa zatvaračem je idealan za svakodnevnu upotrebu. Druge strane su napravljene od mreža kako bi se osigurao kontakt sa okolinom i mogućnost posmatranja djeteta.

 

Spavanje je veoma važan dio života djeteta. Garantuje pravilan, uravnotežen psihomotorni razvoj. Jednogodišnje dijete spava oko 14 sati dnevno. Joy prenosivi krevetac zahvaljujući svojoj strukturi pruža sigurnost već od prvih dana života. Čelični okvir sa ojačanom strukturom obezbjeđuje potpunu stabilnost, a mekani materijal pruža odgovarajuću zaštitu. Pored toga, prenosivi krevetac napravljen je od visokokvalitetnih tkanina koje su jednostavne za održavanje.

 

Igračkice sa zvukom i svetlima koje se okreću kod djeteta će razviti kognitivne funkcije. Pored toga, umirujuća melodija i nježna svijetla u velikoj mjeri omogućavaju da beba brže zaspi.

Sigurna kupovina

Vaša kupovina na našem sajtu je potpuno bezbedna i bez ikakvog rizika.

Načini plaćanja

Sve poručene proizvode platite tek prilikom preuzimanja. Plaćanje se vrši pouzecem.

Brza dostava

Sve proizvode koje naručite putem naše prodavnice bice dostavljeni brzo, sigurno...

Povraćaj novca

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom. možete ga vratiti u roku od 14 dana.