• Nema proizvoda u korpi.

O nama

Preduzeće Group Trade d.o.o. posluje od Februra 2015. godine.

Naša misija je da pružimo sveobuhvatnu, kvalitetnu i pristupačnu ponudu dječije opreme. Pažljivo biramo robu i brendove koje uvozimo, tako da su naša usluga i odnos prema kupcima srazmjerni kvalitetu i cijenama proizvoda.

U Crnoj Gori smo jedini ovlašćeni uvoznik i distributer dječijih brendova: BEXA, TAKO, JUNAMA, ESPIRO, BOMIKO, KINDERKRAFT, BEBETTO, KUNERT, BERBER i AVIONAUT, a pored njih u ponudi se nalaze i proizvodi brendova DISENY, BELIS, MIO ALBERTO, PRIME BEBE, FILM BABY I STEFAN ARILJE.

Pored toga nudimo i usluge dostave, montaže, kao i servis proizvoda koji imaju garanciju. Posvećenim radom i širenjem asortimana zadobili smo povjerenje velikog broja kupaca.

 

U našoj prodavnici Baby Shop možete prionaći bogatu ponudu kolica za bebe, kolica za blizance, kreveta za djecu, hranilica, ogradica za igranje, bebi garderobe, dječijih auto sjedišta i ostalu prateću opremu. Nalazimo se u ulici Avda Međedovića br.142 na Starom Aerodromu u Podgorici.

Proizvod koji naručujete od nas je apsolutno NOV i upakovan u originalnu kutiju. Garantujemo da proizvod nikada nije korišćen, posle fabričkih kontrola i testiranja Vi ste prva osoba koja će da ga koristi.

Jedino za kolica koja su kupljena kod nas obezbjeđujemo garanciju, rezervne dijelove i servis. Kupovinom ovih proizvoda kod neovlašćenih prodavaca rizikujete da budete oštećeni.