067.669.551

Baby oprema

Kinderkraft prenosivi krevetac JOY PINK sa dodacima

Dodaj u korpu 134.00 €
  • Opis
  • Galerija

Kinderkraft prenosivi krevetac sa dodacima JOY je savršeno rješenje za dijete i roditelje – kako tokom putovanja tako i u svakodnevnoj upotrebi. Savršen je za odmor, spavanje i igranje!

Karakteristike:

- Male dimenzije nakon sklapanja: 76x20x20 cm

Dodatna oprema: 

podloga za presvlačenje, mrežica protiv insekata, dodatni džepovi sa strane za odlaganje stvari za bebu, igračke koje se mogu montirati na krevetac

- Ručice koje pomažu djetetu da ustane, podigne se i usavršava ravnotežu

- Brzi sistem za sklapanje i odvijanje sa dvostrukom zaštitom od slučajnog sklapanja

- Lako za nošenje: dva točkića koja se mogu zaključati i torba sa otvorom za točkove

- 3 strane napravljene od mreže koja obezbijeđuje kontakt sa okolinom što omogućava posmatranje djeteta

- Bočni ulaz sa zatvaračem

- Dimenzije dušeka: 120x60

- Kvalitetna i stabilna čelična konstrukcija

Jednostavno brzo sklapanje/odvijanje sa dvostrukom zaštitom od slučajnog preklapanja. Nakon preklapanja, prenosivi krevetac je veoma malih dimenzija (76x20x20x cm), a zahvaljujući posebnoj namjenskoj torbi sa otvorom za točkove vrlo je lak za transport.

Za udobnost djeteta i roditelja, bočni ulaz sa zatvaračem je idealan za svakodnevnu upotrebu. Druge strane su napravljene od mreža kako bi se osigurao kontakt sa okolinom i mogućnost posmatranja djeteta.

Prenosivi krevetac može služiti kao igralište za vaše dijete. Ima posebne ručke koje podstiču dijete na fizičku aktivnost čime će naučiti da ustane.

Spavanje je veoma važan dio života djeteta. Garantuje pravilan, uravnotežen psihomotorni razvoj. Jednogodišnje dijete spava oko 14 sati dnevno. Joy prenosivi krevetac zahvaljujući svojoj strukturi pruža sigurnost već od prvih dana života. Čelični okvir sa ojačanom strukturom obezbijeđuje potpunu stabilnost, a mekani materijal pruža odgovarajuću zaštitu. Pored toga, prenosivi krevetac napravljen je od visokokvalitetnih tkanina koje su jednostavne za održavanje.

Specijalni mehanizam veoma brzo omogućava da krevetac možete ljuljati kako bi bebi bilo prijatnije.

Igračkice sa zvukom i svetlima koje se okreću kod djeteta će razviti kognitivne funkcije. Pored toga, umirujuća melodija i nježna svijetla u velikoj mjeri omogućavaju da beba brže zaspi.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.