067.669.551

Baby oprema

Kinderkraft kolijevka krevetac UNO gray

Dodaj u korpu 137.00 €
  • Opis
  • Galerija

Lagana dječija kolijevka krevetac sa aluminijumskom konstrukcijom teška je samo 6 kg.
Kolijevka može biti pričvršćena za krevet roditelja. Mrežica na kolijevci omogućava da vidite dijete.
UNO kolijevka je pravi izbor za vašu bebu! Kolijevka je savršeno rešenje za one koji cijene udobnost i kvalitet.

Karakteristike:

- Veoma lagana kolijevka težine 6kg
- Aluminijusmka struktura
- Može biti montirana za krevet roditelja
- Mekani dušek dimenzija 83x52 cm
- 5 stepeni podesiva visina kolijevke, od 64 cm do 74 cm
- Podešavanje ugla (2 nivoa razlike)
- Mreža na prednjoj strani dječije kolijevke omogućava da vidite dijete u svakom trenutku
- Jednostavno održavanje
- Jesnostavan i siguran sistem pričvršćivanja
- Brzi sistem za preklapanje/odvijanje
- Zaštita od slučajnog preklapanja
- Stabilna konstrukcija – aluminijum
- Laka za transport
- Sertifikat standarda EN 1130

Praktično i sigurno!

Uno kolijevka krevetac ima jednostavan sistem za pričvršćivanje za krevet roditelja sa posebnim kaiševima. Kaiševi garantuju stabilnost i sigurnost. Kaiševi se mogu podešavati po visini u pet koraka što je pogodno i za niske i za visoke krevete. Velika prednost kolijevke kreveca je lagani aluminijumski ram koji obezbjeđuje udobnost i jednostavan transport. UNO se može preklopiti i odvojiti što olakšava skladištenje. To je jednostavno rešenje, posebno za manje stanove gde je ograničen prostor. UNO kolijevka krevetac zadovoljava potrebe djeteta i roditelja. Proizvodi se u atraktivnoj sivoj boji koja odgovara najnovijim trendovima dizajna.

Uno kolijevka krevetac ispunjava standarde EN 1130.

Kolijevka krevetac Uno je namjenjena najmlađoj djeci – možete koristiti na siguran način dok dijete ne nauči stabilno sjedeti. Zbog toga ne ukazujemo na određenu težinu jer ova aktivnost zavisi od razvoja motorike djeteta.

Za mirne noći!

Sa Uno kolijevkom krevecem možete hraniti bebu noću bez potrebe da ustanete. Spavanje blizu majke je veoma važno za dijete – gradi bliskost i garantuje osećaj sigurnosti. Ritam spavanja djeteta u prvim nedeljama života je drugačiji u odnosu na odraslu osobu. Njegova karakteristika je da se dijete lako probudi zbog činjenice da veliki deo spavanja (do 80%) pada na aktivnu fazu spavanja (REM) tokom koje je djetetov mozak veoma aktivan i koji se više odaziva na stimalcije koje dolaze spolja. Blizina majke omogućava da se beba oseti sigurno i mirno.

Podesivi ugao naslona!

Uno kolijevka krevetac ima podesivu visinu – može se podići do dva nivoa što je vrlo korisno.

Za predivno jutro!

Otvoreni zid vam omogućava da postavite dječiju kolijevku krevetac na krevet roditelja. Nakon pričvršćivanja služi kao odvojiva krevetnica i tako omogućava postepeno odvajanje čime se utiče na normalni kognitivni razvoj djeteta. Ritam spavanja i budnosti igra ključnu ulogu u razvoju djeteta.

Uno kolijevka krevetac napravljen je od visoko kvalitetnih materijala sa mekanim dušekom koji obezbjeđuje udobnost. Prozor sa mrežicom održava cirkulaciju vazduha, a zahvaljujući ugrađenoj mrežici dijete će biti zaštićeno od insekata. Navlaka se lako uklanja i pogodna je za pranje u mašini.


* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.