067.669.551

Baby oprema

Kinderkraft auto sjedište MYWAY 0-36 ISOFIX, red

Dodaj u korpu 229.00 €
  • Opis
  • Galerija

Dječije auto sjedište Kinderkraft MYWAY omogućava prevoz vašeg djeteta u najsigurnijem položaju – suprotnom smjeru vožnje do 18 kg ili u smjeru vožnje do 9kg

Auto sjediše je opremljeno unutrašnjim sigurnosnim pojasevima u pet tačaka vezivanja zahvaljujući kojima dijete može bezbjedno i sigurno putovati.
Mekani jastučići na ramenom dijelu sigurnosnog pojasa pružaju dodatnu udobnost i sprečavaju klizanje.
Vrlo visoki bočni štitnici dodatno obezbjeđuju djetetovu glavu i vrat. Sjedište je postavljeno na stabilnu bazu čime se povećava sigurnost djetata od eventualnog prvog udarca sjedišta.
Kinderkraft MYWAY auto sjedište povezano je sa bazom. Sistem indikatora obezbjeđuje ispravnu montažu isofixa i zatezanje trake TOP TETHER. Vodiči za pojas olakšavaju pravilno pričvršćivanje sjedišta u automobil.
Kinderkraft MYWAY ima tri dodatna umetka za najmlađe putnike zahvaljujući kojima možete prilagoditi dječije sjedište prema djetetovoj visini. Naslon za glavu jednom rukom lako podešavate prema potrebama djeteta i njegovoj visini.
Udobno, prostrano sjedište i dodatni uložak napravljeni su od izabranih materijala koji su testirani u skladu sa svim neophodnim standardima.
Sa bočnih strana navlaka nalaze se kuke za magnetske pojaseve koji olakšavaju vađenje djeteta iz auto sjedišta što će dodatno doprinijeti da se sjedište ne ošteti.
Navlaka auto sjedišta se može skinuti i oprati.

Predviđeno za težinu djeteta od rođenja do 36kg

Dimenzije auto sjedišta: širna 32cm, visina 55-70 cm, dubina 60cm

Težina auto sjedišta: 12,5 kg

Regulacija visine naslona

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.