067.669.551

Baby oprema

Bebetto Torino GOLD kolica za bebe, set 2u1

Dodaj u korpu 539.00 €
  • Opis
  • Galerija

IZABERITE ZLATO, IZABERITE TORINO GOLD!

Model kolica za bebe Torino Si donosi mnoga poboljšanja i novosti. Izaberite neku od kombinacija boja i materijala sa bakarnom bojom konstrukcije.

Pored mnogobrojnih novina posebno se ističu Flexy točkovi koji nisu na naduvavanje. Zbog materijala koji su korišćeni u izradi, flexy točkovi pružaju udobnost kao i točkovi na naduvavanje. U kombinaciji sa amortizerima vašoj bebi će vožnja biti pravo uživanje!

Sportsko sjedište i kolijevka za bebu presvučeni su kvalitetnim materijalima sa eko kožom otpornim na UV zračenje. Konstrukicja se sklapa veoma lako i može se spakovati u gotovo svaki automobil.

 Kompaktna kolijevka za bebu

Kolijevka za bebu Bebetto Torino Si predviđena je za uzrast od rođenja do 6 mjeseci. Obšivena je atraktivnim materijalima. Jednostavno podešavanje tende sa dodatnim panelom za otvaranje omogućava zaštitu djeteta od vjetra ili sunca. Na dnu kolijevke postoje ventilacione rešetkice koje propuštaju dodatni vazduh. Podesivo dugme u kolijevci omogućava podešavanje nivoa ležećeg položaja.

Stabilna ručka na kolevci omogućava praktično prenošenje.

Kolijevka za bebu se može montirati na konstrukciju u oba smjera vožnje.

Zbog svoje višenamjenske funkcije, može poslužiti i kao prenosivi krevetac koji na ravnoj površini ima mogućnost ljuljanja.

Funkcionalni sportski deo i stabilna konstrukcija kolica za bebe

Sportsko sjedište predviđeno je za korišćenje od 6 mjeseca do 3-3,5 godine.

Torino Si kolica za bebe imaju veliki broj rešenja koja olakšavaju svakodnevno korišćenje.

Udoban dvostruki dušek omogućava mladom putniku udoban položaj u sportskom sjedištu. Zaštitna prečka ima sposobnost brzog otključavanja što olakšava postavljanje djeteta u sjedište. Podesivi rameni pojasevi sa dodatnim udobnim jastučićima pružaju svu neophodnu bezbjednost vašem djetetu.

Naslon za noge presvučen je kvalitetnom eko kožom koja je laka za održavanje. Naslon možete podesiti u zavisnosti od potrebe djeteta.

U dječijim kolicima Torino Si vaše dijete može računati na udobnost zahvaljujući amortizerima koji smanjuju vibracije koje se prenose na konstrukciju. Flexy točkovi imaju efekat točkova na naduvavanje. Napravljeni su od specijalnog materijala koji se ne može probušiti.

Centralna kočnica blokira istovremeno oba zadnja točka. Prednji točkovi se mogu fiksirati za ravnu vožnju. Veoma jednostavno sva četiri točka možete skinuti sa rama dječijih kolica.

Male dimenzije rama dječijih kolica nakon sklapanja olakšaće odlaganje i pakovanje u automobil.

Sva četiri točka se mogu skinuti sa rama što će dodatno obezbjediti uštedu prostora.

Podesiva visina ručke za upravljanje odgovaraće svima. Ručka za upravljanje je presvučena eko kožom a mogućnost instalacije torbe za mamu olakšava pristup neophodnim stvarima za vašu bebu.

Praktična torba

Pored shopping torbe na samoj konstrukciji, Torino Si je opremljen funkcionalnom torbom/ruksakom za bebine stvari. Možete nositi svu dodatnu opremu koja vam je potrebna tokom šetnje. Torba se lako može instalirati na ram kolica za bebu ili je možete nositi samostalno kao ruksak na leđima.

Set 2u1 dječijih kolica uključuje

  • Aluminijumska konstrukcija sa Flexy točkovima
  • Kolijevka za bebu
  • Sportsko sjedište
  • Shopping torba na ramu
  • Torba za mamu
  • Držač za flašicu na ramu
  • Kišna kabanica
  • Mrežica protiv insekata

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.