067.669.551

Baby oprema

Bebetto Murano kolica za bebe, set 3u1

Dodaj u korpu 549.00 €
  • Opis
  • Galerija

Bebetto Murano kolica za bebe!

Bebetto Murano je ekskluzivni model našeg brenda. Odlikuje se elegantnom siluetom, bijelim ramom i plastičnim djelovima takođe u boji rama. Navlake su od kvalitetne tkanine u kombinaciji sa eko kožom, što nam daje moderan dizajn i čini ova kolica posebnima među ostalim modernim kolicima. Ovaj model je kompaktne veličine kada se sklopi. Bogata oprema takođe uključuje: zatvorenu shopping torbu, torbu za mamu sa posebnom ručkom za rame, držač čaša, kišnu kabanicu i mrežicu protiv insekata.

Sportsko sjedište pruža sigurnost na visokom nivou uz pomoć visoko kvalitetnih pojaseva sa pet tačaka vezivanja. Sa user- frindly tehnologijom skidanja - problema nema, sedište možete postaviti u smeru vožnje ili ka roditelju.

Sistemi DMS i SAS
DMS - Sistem memorisanja smjera kretanja služi spriječavanju spontane rotacije prednjih točkova pod vlastitom težinom kada su podignuti u slučaju neravne površine. DMS spriječava nepotrebne vibracije i udarce kod ponovnog dodira sa tlom.
SAS - Prednji točkovi opremljeni su sistemom apsorpcije šoka čime se poboljšava udobnost vožnje - upija vibracije nastale neravninama na površini puta i eleminiše udarce i vibracije jednog od točkova kada drugi prelazi prepreku.

Blokada prednjih točkova
Zaključavanje prednjih rotirajućih točkova omogućava brzu blokadu za vožnju po grubljim terenima.

Zadnji šok amortizeri
Zadnji šok amortizeri su apsolutna novost kod naših kolica. Uz to, vaše dijete će biti zaštićeno i od smetnji pri vožnji preko neravnih terena.

Kolica imaju materijale obložene slojem koji štiti od UV zračenja.

Jednostavno sklapanje.

Set 3u1 uključuje 
-ram, 
-sportsko sjedište, 
-kolijevku  
-auto sjediste 
-torbu za mame, 
-navlaku za zimu, kišu i insekte, 
-držač flašice.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.