067.669.551

Baby oprema

Bebetto Bresso Premium Class kolica za bebe set 3u1

Dodaj u korpu 769.00 €
 • Opis
 • Galerija

Bresso Premium Class

Kolica za bebe Breso Premium ClassKolica za bebe Breso Premium Class

Bresso Premium Class je kolekcija dječijih kolica koja će ispuniti očekivanja svakog kupca. Zamislite sve najvažnije karakteristike kolica za bebe Bresso, a zatim ih obogatite hromiranim ramom i karbonskim dnom kolijevke.

Premium Class je kombinacija najsavremenijeg dizajna i inovacija za udobnost za vas i vašu bebu.

Lako sklopiva konstrukcija rama kolica za bebe Premium Class dizajnirana je tako da obezbjedi svu neophodnu bezbjednost. Točkovi na naduvavanje, zadnji i bočni podesivi amortizeri suspenzuju sve neravnine bilo kog terena. Zasnovan na SAS sistemima apsorpcije šoka i DMS sistemu pamćenja smjera kretanja samo su neke od prednosti ovih bebi kolica koji će vožnju učiniti pravim zadovoljstvom. Atraktivni izgled hromiranog rama savršeno se uklapa u jedinstveni dizajn kvalitetnih materijala i eko kože, a aluminijumski profil kolijevke doprinosi ekskluzivnosti ovog modela kolica za bebe.

Dječija kolica Bresso Premium Class napravljena su sa posebnom pažnjom za svaki detalj.
Dostupna u setu 2u1 i u setu 3u1 i predviđenja su za korišćenje od rođenja bebe pa do 3,5 godine.

Sportsko sjedište dječijih kolica Bresso Premium ima mogućnost podešavanja više nivoa nagiba sa prostranom tendom koja će štititi od sunca ili hladnoće. Ventilaciona mrežica sa spoljašnje strane omogućava izvlačenje toplote sa unutrašnje strane bebi kolica. Prostran naslon za nogice je prilagodljiv položaju nagiba sportskog dijela. Vezivanje u pet tačaka, mogućnost skidanja rukohvatana na sportskom dijelu, uložak sjedalnog dijela za dodatnu udobnost samo su neke od prednosti ovom Premium modela Bebetto kolica za bebe.

Kolijevka za bebu sa karbonskim dnom i aluminijumskim profilom, veoma je prostrana i ima mogućnost podešavanja položaja od nultog do polu ležećeg. Dugme za podešavanje položaja se nalazi sa spoljašnje strane kolijevke pa je podešavnje moguće bez uznemiravanja bebe. Tenda kolijevke dječijih kolica ima ugrađenu mrežicu za ventilaciju što je idealno rešenje za šetnje leti. Donji dio kolijevke može biti postavljen za regulaciju protoka vazduha u kolijevci. Važno je napomenuti da model kolica za bebe Bresso Premium ima da se tenda produži napred što dodatno štiti bebu od hladnoće i vjetra.

Specijalna izrada sa karbonskim vlaknima daje poseban ekskluzivni izgled i savršeno odgovara uz crnu hromiranu konstrukciju.

Dečije auto sedište ovih Premium dečijih kolica ističe se zaštitinim punjenjem sa strane, uloškom za novorođenče, ramenim pojasevima, tendom, zimskom navlakom. Jednostavno za rukovanje sa mogućnošću podešavanja na ram kolica za bebe i montiranja u automobil.

Set 3u1 uključuje:

 • Hromirani ram sa točkovima na naduvavanje
 • Sportski deo
 • Kolevka
 • Dečije auto sedište
 • Zimske navlake za svaki deo posebno
 • Mrežica protiv insekata
 • Kišna kabanica
 • Držač za flašicu
 • Shopping torba na ramu
 • Dodatna zatvorena shopping torba
 • Mamina torba

Kolica za bebe Breso Premium Class

Hromirani ram presvučen visokim sjajem. Komforno dugme olakšava sklapanje rama.


Kolica za bebe Breso Premium Class

Aluminijumski profil kolijevke sa karbonskim dnom i atraktivnim dijelovima eko kože doprinose eskskluzivnosti ovog Premium modela.


Kolica za bebe Breso Premium Class

Visok sjaj felne daje dodatni šarm ovom modelu kolica.


Kolica za bebe Breso Premium Class

Dno kolijevke je opremljeno spoljašnjim ventilacionim rešetkama koje omogućavanju dodatni protok svježeg vazduha.


Kolica za bebe Breso Premium Class

Prostrana i izdržljiva torba omogućiće dovoljno prostora za svu neophodnu opremu za Vašu bebu.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.